Rekreacija Za odrasle

Plavanje odrasli FB banner 851x314 FB naslovni(1).jpg

Strokovna ekipa plavalnega društva Maribor, smo se odločili, da poleg vadbe otrok, kar je naša primarna dejavnost, namenimo svojo pozornost, tudi vam staršem, odraslim. Pod strokovnim očesom trenerjev Plavalnega društva lahko sedaj postanete, ravno tako uspešen plavalec, kot je vaš otrok. Vabimo vas, da se nam pridružite na vadbi, ki bo ob torkih in četrtkih v večernih urah in se s pomočjo trenerja naučite vse štiri (4) tehnike plavanja in nekaj naredite za svoje telo.

Plavanje je šport, ki ga priporočajo vsi zdravniki in omogoča zdrav način življenja. Plavanje aktivira večino mišic v telesu, učinkovito zmanjšuje stres, tesnobo, še posebej pa je priporočljivo za ljudi, ki delajo na odgovornih položajih. Pri plavanju poškodb praktično ni, zelo malo je obremenitev sklepov in kit, izboljšuje delo srca in pljuč. Je odlična vadba za vse ne glede na spol, starost, fizično omejitev. Plavanje je edini šport, ki je del našega vsak dana in lahko reši življenje. Zato se nam pridružite še danes!

Plavalno društvo Maribor vam ponuja rekreacijsko plavanje za odrasle, s strokovnim vodenjem. Rekreacijsko plavanje za odrasle je namenjeno vsem, ki bi želeli osvojiti nova plavalna znanja, se naučiti vse tehnike ali jih le izpiliti. Skupaj bomo poskrbeli za vašo kondicijo in prijetno vzdušje. V okviru ur boste spoznali vse tehnike plavanja (kravl, prsno, hrbtno, delfin) in skoke v vodo.

Cilj programa je dvig plavalnega znanja, samozavesti v vodi in kondicije posameznika, ter se ob želji udeležite veteranskih tekmovanj v okviru Plavalne zveze Slovenije. Za bolj zahtevne lahko pripravimo plavalni program in se resno lotimo rezultatov.

CENIK

- Paket 1 – 1x tedensko plavanje zunanji (vključena vstopnina) 25 € / mesečno
- Paket 2 – 2x tedensko plavanje zunanji (vključena vstopnina) 35 € / mesečno
- Paket 3 – 1x ali 2x tedensko plavanje (otroci vključeni v PDMB)* 15 € / mesečno
- Paket družina – 1-2x tedensko, plus dva otroka v PDMB** 100 € / mesečno

*Za starše, katerih otroci so vključeni v programe Plavalnega društva in Plavalne šole našega društva, je cena programa, ne glede na število obiskov 15,0 € (tako za enega, kot drugega). Pogoj so poravnana vsa plačila do PDMB.
** Paket družina vključuje dva otroka v programih društva in dva starša, ne glede na število obiskov.

Za vse informacije nas kontaktirajte na: info@pdmb.si ali 031-345-039 (Matjaž)