VPISUJEMO NOVE ČLANE

KAJ PONUJAMO?

Program celoletne vadbe plavanja, ki bo potekala od septembra do vključno junija. 

KAKO SE PRIJAVIM?

1. VPIS NOVIH ČLANOV

Redni vpis novih članov poteka do začetka izvajanja programa. Vpisi potekajo preko elektronske vpisnice na naši spletni strani.
Vpisujemo otroke, mladostnike in odrasle; od začetnikov do izkušenih plavalcev.

Vsakega novega člana obravnavamo individualno, zato vsi, ki se prijavijo preko spletne prijavnice, pridejo na preizkus v drugem tednu septembra. Vsak, ki se je vpisal prvič, in bo izpolnil vpisnico, bo pred koncem vpisovanja novih članov, dobil elektronsko pošto, kjer bosta navedena datum in ura dneva odprtih vrat oz. testiranja.

Zgoden vpis poveča možnost uvrstitve v najprimernejšo skupino, in upoštevanje posebnih želja družine, ker urnik vadbe za naslednje šolsko leto sestavljamo že v avgustu.

Zato vsem članom, ki se vpišejo do 4.9.2018 ponujamo 50% popusta na septembrsko vadnino!

2. VPIS STARIH ČLANOV

Vpis starih članov rekreativnega plavanja poteka po navodilih, ki jih stari člani prejmejo po elektronski pošti. Stari člani, ki obiskujejo tekmovalno plavanje, se dogovorijo s trenerji.

PREDNOSTI:

Dobra infrastruktura: Sodoben in prenovljen bazen Pristan.

Različni termini vadb: Na voljo bodo različni termini vadb športne plavalne šole, med katerimi boste lahko starši izbirali. Starši se boste lahko odločili tudi, kolikokrat tedensko bo vaš otrok obiskoval treninge.  

Enakovredne skupine: Na podlagi prikazanega znanja otroke razvrstimo v enakovredne skupine. Celoletna vadba plavanja s takim načinom učenja poteka hitreje, bolj kakovostno, varno in ima pozitiven vpliv na počutje otrok.

Napredek plavalcev: Konstantno spremljanje napredka plavalnega znanja otroka. Posvetimo se vsakemu otroku oz. plavalcu in skušamo doseči največji možni napredek.

Izkušnje: Dolgoletne izkušnje na področju učenja plavanja, tako profesionalnega, kot tudi rekreacijskega.

Strokovnost in kvaliteta: Izkušen strokovni kader vaditeljev, katerega delo koordinira diplomiran pedagog športne vzgoje.

KOMU JE VPIS NAMENJEN?

Predšolskim, osnovnošolskim otrokom, srednješolcem in odraslim.

KDAJ ZAČNEMO?

Novi člani bodo lahko prišli na testiranje v naslednjih datumih:

·         Torek, 11. septembra 2018.

·         Četrtek, 13. septembra 2018.

·         Petek, 14. septembra 2018.

Datum za vas, oz. za vašega otroka bo določen pred koncem novih vpisov in bo posredovan na elektronski naslov, ki ste ga navedli na vpisnici. Otroci bodo razporejeni v enakovredne skupine, da bodo iz dneva odprtih vrat odnesli največ, kar se da.

KJE POTEKA?

V malem plavalnem bazenu in olimpijskem plavalnem bazenu (50 x 25 metrov) kopališča Pristan.

 

SE VIDIMO V PRISTANU!

 

2.jpg
Blaz Črnič