PLAVALNO DRUŠTVO MARIBOR

Tudi letos vas vljudno vabimo na MM Pomlad 2018!
Za več informacij kliknite na sliko.
PREDSTAVITVENI VIDEO
Starejši predstavitveni video plavalne šole Pingo; Presentation movie of swimming school Pingo Maribor, Slovenia. Za ogled videa kliknite na sliko.
PROGRAMI VADBE
Tekmovalci, plavalna šola, rekreacija otrok in odraslih.
FOTOGALERIJA
Fotografije zabeležijo vsak utrinek. Nekaj izbranih imamo tudi mi. Najdi svojo in jo deli s prijatelji.
KLUBSKA OPREMA
Društvo se predstavlja v svojih barvah po katerih smo prepoznavni. Oranžna, modra in črna. Pri nas lahko dobite plavalne kapice, majice, kratke hlače, trenerke, kopalke in še, z našim logotipom.
DONACIJA DOHODNINE
V kolikor ne veste kako in kaj, lahko izberete naše društvo, donirate svoj delež in omogčite svojim otrokom več.

POMEMBNO OBVESTILO: Do nadaljnega plavamo v Rušah!

Pozdravljeni.

Športni objekti so le uspeli organizirati nadomestni bazen, tako da bo plavalna šola do nadaljnjega potekala v Rušah. Organiziran je avtobusni prevoz tja in nazaj. Z vadbo bomo pričeli v petek, 9.2.2018. Avtobus odpelje izpred dvorane Tabor ob 16.30 in vam otroke pripelje nazaj ob 18.45. Ta termin velja za vse skupine plavalne šole. Zaradi lažje organizacije, lepo prosim, da javite ali se bo vaš otrok v petek udeležil vadbe. V kolikor ga boste sami vozili, nam tudi to javite, da avtobus ne čaka.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Hvala za razumevanje.

Info: ga. Jasmina 040 618 890

ZADNJE NOVICE

Smaller Default Larger

Postani plavalec ali zadovoljen rekreativec

Že 8. septembra bodo v Pristanu vpis in aktivnosti Plavalnega društva Maribor

"Plavalno društvo Maribor je eden izmed dveh delujočih plavalnih klubov v mestu Maribor. Ustanovljeno je bilo leta 2006, od leta 2007 je polnopravni član Plavalne zveze Slovenije. V osmih letih se klub lahko pohvali s kvalitetno plavalno šolo Pingo in z nekaterimi dobrimi rezultati, predvsem v mlajših kategor ijah. Ci lji društva so od ustanovitve do danes ostali enaki. Društvo si prizadeva predvsem spodbujati množičnost in razvoj  kvalitetnega plavalnega športa. Naša vizija je seznaniti vse člane društva z najnovejšimi dognanji na področju plavalne stroke, jih navajati na zdrav način življenja in jih hkrati vzgajati v športnem duhu..."

Za ogled celotnega članka sledite povezavi: MARIBORSKI ŠPORT: ČLANEK PDMB

 

VPIS 2017/18 KLIK

 

CENIK KLIK

 

URNIK KLIK

 

FOTOGALERIJAKLIK

INSTAGRAM

SPONZORJI

 

Spletno mesto Plavalnega društva Maribor uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati poglejte pogoji uporabe.

  Strinjam se, da se piškotki naložijo na moj računalnik.
EU Cookie Directive Module Information