PLAVALNO DRUŠTVO MARIBOR

Tudi letos vas vljudno vabimo na MM Pomlad 2018!
Za več informacij kliknite na sliko.
PREDSTAVITVENI VIDEO
Starejši predstavitveni video plavalne šole Pingo; Presentation movie of swimming school Pingo Maribor, Slovenia. Za ogled videa kliknite na sliko.
PROGRAMI VADBE
Tekmovalci, plavalna šola, rekreacija otrok in odraslih.
FOTOGALERIJA
Fotografije zabeležijo vsak utrinek. Nekaj izbranih imamo tudi mi. Najdi svojo in jo deli s prijatelji.
KLUBSKA OPREMA
Društvo se predstavlja v svojih barvah po katerih smo prepoznavni. Oranžna, modra in črna. Pri nas lahko dobite plavalne kapice, majice, kratke hlače, trenerke, kopalke in še, z našim logotipom.
DONACIJA DOHODNINE
V kolikor ne veste kako in kaj, lahko izberete naše društvo, donirate svoj delež in omogčite svojim otrokom več.

ZADNJE NOVICE

Smaller Default Larger

NOVA SPLETNA STRAN

Spoštovani starši, prijatelji in obiskovalci spletne strani.

 

Plavalno društvo Maribor je bilo ustanovljeno leta 2006. Z leti se je spreminjalo članstvo, športna oprema, trenerji, učitelji in vaditelji, vodstvo, starši in otroci. Vsa leta pa smo prisegali na spletno stran, ki je bila v uporabi do 1.9.2014.

S spremembami, ki so del življenja, smo se v društvu odločili, da Vam s pričetkom letošnje šolske sezone 2014/2015 ponudimo tudi spremembo spletne strani in tako imate možnost ogledovanja nove spletke Plavalnega društva Maribor.

Ker je stran pravkar prenovljena in urejena s strani članov društva, Vas  prosimo, da nas opozorite na kakršne koli napake, pomankljivosti in podate pozitivno kritiko.

Hvala in prijetno brskanje.

Boštjan

 

VPIS 2017/18 KLIK

 

CENIK KLIK

 

URNIK KLIK

 

FOTOGALERIJAKLIK

INSTAGRAM

SPONZORJI

 

Spletno mesto Plavalnega društva Maribor uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati poglejte pogoji uporabe.

  Strinjam se, da se piškotki naložijo na moj računalnik.
EU Cookie Directive Module Information