PLAVALNO DRUŠTVO MARIBOR

Smaller Default Larger

Predstavitev plavalne šole Pingo in še nekaj navodil pred samo tekmo MM Pomlad 2017

Pozdravljeni.


 

To soboto 8.4.2017 se v Mariboru odvija tekmovanje (miting), ki ga organizira naše društvo. Na tem tradicionalnem tekmovanju, se zraven tekmovalcev iz večih držav, predstavijo tudi naši plavalci, ki se tekmovanj redno udeležujejo ter tisti, ki jim to ni prioriteta, je pa možnost, da dostojno predstavimo in pokažemo delo PDMBja širšemu občinstvu. Predvsem je to lep dogovodek tudi za vas starše, babice, dedke, prijatelje in sorodnike, kjer lahko vidijo kaj otroci skozi leto počnejo in v kaj vlagajo svoj trud in prosti čas.

Na tekmovanju MM POMLAD 2017 bo nastopilo skoraj 400 plavalcev iz 7 držav (Hrvaška, Italija, Madžarska, Avstrija, Malta, Srbija in Slovenija). V sklopu tekmovanja imamo vsakoletno predstavitev Plavalne šole in aktivnosti s katerimi se ukvarjamo. Tudi letos bo tako.

Vljudno vabimo, da svoje otroke pripeljete na kopališče Pristan, v soboto 8.4.2017 ob 9.00 uri (recepcija). Otroci in trenerji se bomo preoblekli, ob 9.45 uri je čas za predstavitvene aktivnosti našega društva, nato otroci prejmejo darilca in odidejo v slačilnice. Vse skupaj bo predvidoma trajalo ddo 10.30 ure, ko vam jih bomo predali.

To je priložnost ne le za otroke, da bodo prvič prikazali svoje znanje publiki, temveč tudi za vas, da vidite kaj smo vam pripravili.

Želimo, da se vidimo v čim večjem številu.

Za vse informacije vam je na voljo DAVID PEŠL 031-875-245 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se vidimo.

 

Spletno mesto Plavalnega društva Maribor uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati poglejte pogoji uporabe.

  Strinjam se, da se piškotki naložijo na moj računalnik.
EU Cookie Directive Module Information